Omega Bulletin

Omega Bulletin er et uperiodisk tidsskrift for linjeforeningen Sct. Omega Broderskab. Omega Bulletin har eksistert helt siden siste halvdel av 70-tallet.Redaksjonen tar opp nye medlemmer fra linjeforeningen hver høst, og kan bestå av mellom 4 og 10 medlemmer. (mer info)

Vis: Bildevisning

Jubileumsnummer!

Nr. 3 - 2018
OmBul feirer 40-årsjubileum med et nummer som inneholder akkurat nok jubileumsstoff til å kalle seg et jubileumsnummer. Vi kan også friste med en ganske så pirrende erotisk novelle om Gunnar Bovim!

Påskenummer

Nr. 2 - 2018
Påske da vel.

Årenummer(?)

Nr. 1 - 2018
Det etterspurte Årenummeret er ferdig, og det bare 3 uker etter turen. Vi driter i all kritikk, så send gjerne inn klager til Klæbuveien 122, 401-406, 7030 Trondheim, så får jeg litt gratis dopapir.

Julenummer

Nr. 6 - 2017
Stresser du med eksamen? Lengter du hjem til jul? Prokrastinerer du eksamenslesinga? Her har du en god grunn til å utsette enda et øyeblikk.

Halloween-nummer

Nr. 5 - 2017
Endelig er Uka over og man kan sette seg inn i emnene man skulle lært seg og se videoforelesninger man skulle møtt opp i. Nytt OmBul er også ute nå! Tid for hvile og refleksjon.

Soellenummer

Nr. 4 - 2017
Soellenummeret til OmBul kan som vanlig by på oppdatering og indoktrinering i broderskabets rekker. Snapchat fyller opp nummeret med groteske mengder nakenhet, fyll og fanteri. Fadderuka er over og Soelle Novice(AVKSY!) lurer på hvilken komite som er best(det er selvfølgelig OmBul). Omega Bulletin bistår som et friskt pust i den hete mattecoitusen som en studiehverdag på Gløshaugen byr på. Les med glede, mimre med nostalgi, og gled deg til Phaestum Immatricularis, pinsler og nye broedre item systre. Takk for alt, sittende redaction, nå tar de "unge" over.

Eksamensnummer

Nr. 3 - 2017
Eksamen nærmer seg, og du burde sitte og lese nå, men vi vet begge at det ikke kommer til å skje. Les nyeste utgave av OmBul i stedet, du.

Påskenummer

Nr. 2 - 2017
Skal du hjem til påske og lengter etter et lite stykke NTNU å tviholde på imens familien ser på gamle repriser av Poirot? Frykt ikke! Omega Bulletin sin påskeutgave kommer til unsetning!

Vinternummer

Nr. 1 - 2017
Åre er overstått, commando skal skje, hvordan bygger man kjelke? Hvordan kjøper man jakke? Hvordan bytter man fastlege? Få svar på alt dette og mye mer i 2017s vinterutgave av Omega Bulletin.

Julenummer

Nr. 6 - 2016
Eksamensperiode og snart jul - kos deg med det siste nummeret av OmBul! Julegavetips for studenter, horoskop for hva som skjer med deg i 2017, Finnmarksguide og mye mye mer!
Sct. Omega Broderskab
Linjeforeningen for Elektronisk Systemdesign og Innovasjon (MTELSYS) og Kybernetikk og Robotikk (MTTK) ved Norges Tekniske-Naturvitenskapelige Universitet (NTNU)
Kontaktinformasjon